Ingen forbindelse - genetablerer...

Evt. tjek din internetforbindelse

Om landbrugsmarkedet

Landbrugsmarkedet.dk er en portal for købere og sælgere af både fuldtids- og fritidslandbrug i Danmark. Siden giver et overblik over de mange ejendomme, der er til salg i Danmark fra alle portalens landbrugsmæglere.

Med landbrugsmarkedet.dk har det aldrig været nemmere at søge efter landbrugsejendomme til salg i Danmark uanset type. Landbrugsmarkedet.dk er en hjemmeside for landbrugsejendomssøgning og siden gør det let for mulige købere at finde ejendomme i deres område og vælge lige præcis den type ejendom, som køberen søger. Der kan vælges i mellem kvæggårde, planteavlsgårde, jordbrugsejendomme, svinegårde, skov- og naturejendomme, lystejendomme og mange flere.

Landbrugsmarkedet giver brugeren det fulde overblik over de ejendomme, der aktuelt er til salg blandt alle sidens landbrugsmæglere og ønsker man at se nærmere på specifikke ejendomme, så ledes man automatisk over på ejendomsmæglerens side via et klik på linket.

Annoncer på Landbrugsmarkedet.dk online:

Landbrugsmarkedet.dk har fuld integration til C&B Systemer. Det betyder du kan vælge lige præcis de ejendomme fra C&B Systemer du ønsker annonceret på Landbrugsmarkedet.dk.

Pris pr. ejendom er 525,00 kroner plus moms og der er ikke nogen tidsbegrænsning på, hvor længe ejendomme kan være online på Landbrugsmarkedet.dk.

Ønsker du yderligere information om Landbrugsmarkdet.dk og hvordan du kan annoncere på www.landbrugsmarkedet.dk, kan du kontakt os ved at skrive direkte til mikkel@l-mediehus.dk

Følg os på Facebook

Mere fra L-MedieHus

Køb abonnement

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

Download app

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Sociale medier

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.

An unknown error occurred. Refresh Page 🗙