Om landbrugsmarkedet

Landbrugsmarkedet.dk er en hjemmeside for købere, der er i markedet for køb af både fuldtids- og frilandstidslandbrug. Siden kan sammenlignes med hotelsøgemaskinerne, dog sammenlignes priserne på landbrugsmarkedet.dk ikke.

Aldrig før har det været nemmere at søge efter landbrugsejendomme til salg i Danmark, både når det glæder landbrug til professionelle eller fritidsbrug. Landbrugsmarkedet.dk er en hjemmeside for landbrugsejendomssøgning og siden gør det let for mulige købere, at finde ejendomme i deres område og vælge lige præcis den type ejendom, køberen søger efter. Der kan vælges mellem kvæggårde, planteavlsgårde, jordbrugsejendomme, svinegårde, skov- og naturejendomme, lystejendomme med videre.

Landbrugsmarkedet giver brugerne det fulde overblik over de ejendomme, der er til salg i Danmark lige nu, og ønsker man, at se nærmere på den enkelte ejendomme, bliver brugeren automatisk linket over til selve ejendomsmægleren.

Annoncer på Landbrugsmarkedet.dk online:

Landbrugsmarkedet.dk har fuld integration til C&B Systemer. Det betyder du kan vælge lige præcis de ejendomme fra C&B Systemer du ønsker annonceret på Landbrugsmarkedet.dk.

Pris pr. ejendom er 445,00 kroner plus moms og der er ikke nogen tidsbegrænsning på, hvor længe ejendomme kan være online på Landbrugsmarkedet.dk.

Kontakt: Keld Jakobsen, mail: , telefon direkte +45 63 38 25 57 for integration til C&B Systemer eller manuel indtastning af dine ejendomme.

Følg os på facebook